Je bekijkt de reis...

Australië
a
A
23 november 2017 08:10 | Door: Nell
Goeie beslissing om even van je route af te wijken. Denk dat je veel meer ziet onderweg dan op de highway. Maar ja, met zoveel tegenwind, moet je ook zorgen dat je door kunt. Heel leuk om ook af en toe te stoppen en iets te bezoeken. Dat je er de tijd en energie voor hebt, vind ik heel bijzonder. Ik zou maar doorfietsen tot ik bij het eindpunt ben, dan heb ik het maar gehad. Wat zeg ik nou..... ik zou helemaal niet fietsen. Hahaha. Geniet van je rustdag en de wijn. En heel veel sterkte de komende fietstocht. Spannend is het zeker. Liefs, ook voor Frans.
23 november 2017 16:21 | Door: Ber
Dat was weer samen genieten van je verslag! Het voorlees-uurtje is weer voorbij :-)
Tja, onze eerste reactie was: Australië is toch het land van de campers? Dat wordt aan alle kanten aangeraden, waarom hebben jullie dat eigenlijk niet gedaan? Altijd je huis bij je, eten, drinken, een douche en toilet... angst voor het onbekende? We zijn benieuwd! Als wij óóit nog eens die kant op zouden gaan, zou dat alleen met camper zijn. Niet dat we weleens met zo'n ding gereisd hebben maar iedereen kan het, dus wij moeten dat ook kunnen.
Mooie foto's, ziet er prachtig uit allemaal. Ik vind die bomen erg mooi, met die laagjes. Weten jullie hoe ze heten? Geen sequoia's in elk geval, haha.
Je hebt al een zware rit achter de boeg Wen, jammer van je zere handen en k*nt. Misschien een schapendekje kopen? Dat zullen ze daar toch wel hebben? Ik krijg al een zeer achterwerk van het alleen maar kijken naar dat zadel, moet er niet aan denken. Ik ben gewend aan een buddyseat, kun je nagaan.
Die bungalow aan zee lijkt me ook niet te versmaden, kregen jullie geen neiging om te blijven? Kan me er iets bij voorstellen.
En Frans, vind je het niet eng om Wen zo alleen te laten gaan, kan me voorstellen dat het niet prettig voelt. Natuurlijk zit ze vol ervaring, maar toch. Misschien kun jij de auto af en toe een berg opduwen, sport je ook een beetje mee. Grijns, ik zie het helemaal voor me!
Nou luitjes, ga gewoon door met genieten want dan kunnen wij dat ook doen, zo leuk weer om dit te volgen! XX Toi toi, groetjes ook van Jan. Ber
23 november 2017 21:48 | Door: Marrianne
Wat een geruststelling dat Frans erbij is.117 km. Te gaan. Heftig. Zet hem op. Liefs.